Wahoe Edubox - educatief speelgoed voor kinderen

Nieuwsgierigheid is de motor achter leren

Nieuwsgierigheid en een groei-mindset zijn de belangrijkste eigenschappen om mee te gaan in onze snel veranderende wereld. Wahoe Edubox maakt kinderen future ready door ze nieuwsgierig te maken naar de wereld. Elke Wahoe Edubox bevat meerdere leuke en leerzame activiteiten om thuis te doen en ontdekken. Alle materialen die nodig zijn, zitten in de Edubox en zijn zoveel mogelijk binnen Nederland en duurzaam ontwikkeld.

Ga naar www.wahoe.nl voor meer informatie

De kracht van nieuwsgierigheid

De wereld anno 2022 verandert snel, maar ons onderwijs innoveert langzaam en gebruikt leerdoelen die zijn opgesteld in 2006. Hierdoor missen kinderen belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Want over 10 jaar ziet de wereld er weer heel anders uit. Daarom is het belangrijk dat kinderen nieuwsgierig blijven, leren om creatief te denken, te onderzoeken en problemen op te lossen. Het is belangrijk dat ze altijd blijven leren.

Een groei-mindset maakt het verschil.

Future ready

Wahoe Edubox maakt kinderen future ready! Juist door níet achter een beeldscherm te zitten of een boek te lezen.

De activiteiten in elke Wahoe Edubox maken kinderen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en laten kinderen leren door te doen. Met aantrekkelijke materialen, korte teksten, duidelijke illustraties en een podcast wakkeren we de natuurlijke ontdekkingsdrang aan.

Je hoeft als ouder niet zelf het internet en daarna alle winkels af te speuren naar educatieve activiteiten en materialen. De onderwijskundige experts van Wahoe ontwerpen leuke en leerzame activiteiten die passen bij de leeftijd, belevingswereld en motoriek van je kind. Alle activiteiten zijn getest door kinderen. Dus je weet zeker dat een box in de smaak valt!

Wat zit er in een Wahoe Edubox?

- Drie of vier speel- en bouwactiviteiten rondom één onderwerp uit onze thema’s. Bijvoorbeeld Elektrische Circuits uit het thema Science.

- Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd, belevingswereld en motoriek van het kind. Elke box zorgt voor 2 tot 4 uur aan speel- en leerplezier.

- Alle materialen die je nodig hebt. Op een schaar en stiften na. Alle materialen zijn (zoveel mogelijk) duurzaam en in Nederland geproduceerd. Zo worden veel materialen geprint met een 3D printer met biologisch afbreekbare "inkt".

- Een kleurrijke XXL poster met instructie van de activiteiten, met korte zinnen en duidelijke tekeningen per stap. 

- Een podcast per activiteit waarin je kind aan het denken wordt gezet en achtergrondinformatie krijgt over het onderwerp van de Edubox. 


Voor wie?
Wahoe Edubox is beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is aanvullend op de kerndoelen van het Nederlandse basisonderwijs.

Je kunt de activiteiten samen met je kind doen - quality time!- maar kinderen vanaf 6-7 jaar kunnen ook zelfstandig aan de slag.

Hoe gebruik ik Wahoe Edubox?

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label