Spelen met de zenuwspiraal

Wahoe in de Klas ontzorgt jou

De educatieve activiteiten van Wahoe zijn in eerste instantie ontwikkeld om thuis aan de keukentafel te doen. Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen de activiteiten zelfstandig doen. Daarom zijn ze ook heel geschikt voor in de klas of op een praktijk.

Je kunt de activiteiten van Wahoe klassikaal inzetten, of voor een kleine groepje leerlingen.

De activiteiten zijn flexibel inzetbaar. Passend bij wat jou en jouw leerlingen op dat moment het beste uitkomt.

En het mooiste is: je hoeft (bijna) niets voor te bereiden!

Wahoe activiteit als individuele opdracht

Wil je net even iets anders voor die ene leerling? Omdat hij of zij graag met zijn handen leert, dyslectisch is, wel wat plezier in leren kan gebruiken of een extra uitdaging?

De Wahoe-activiteiten zijn perfect om aan deze leerling(en) aan te bieden.

Kies een passende activiteit (of laat de leerling zelf kiezen), geef hem/haar het zakje met materialen en een instructieposter, en deze leerling kan zelf aan de slag met een leuke, educatieve activiteit.

Alle activiteiten van Wahoe kunnen individueel gedaan worden. De meeste activiteiten kunnen ook door leerlingen in duo's of kleine groepjes gedaan worden. Ons advies hierover vind je in de omschrijving van de activiteit.

Een aantal activiteiten kun je demonteren en opnieuw doen. Wanneer je dan net nog een onderdeel mist, kun je dit bij ons nabestellen.

meisje maakt kaleidoscoop met de Edubox Optische Illusie

Wahoe als klassikale opdracht

Heb je een thema in de klas en zoek je daar nog leuke activiteiten bij?

De Wahoe-activiteiten kunnen ook klassikaal ingezet worden. Ga met de hele klas tegelijkertijd aan de slag en bespreek gezamenlijk wat je hebt gemaakt, hoe je dit hebt gedaan, en wat je ermee kunt. Of kies een aantal activiteiten en rouleer.

Veel plezier!

Klinkt goed! Ik wil Wahoe in mijn klas!

Super! Wat nu?

1. Ga naar de homepage. Daar vind je een overzicht van onze kant-en-klare, door ons samengestelde pakketten, en onze losse activiteiten om zelf je set samen te stellen.

2. Leg de producten die je in jouw klas wilt gebruiken in je winkelmandje.

3. Rond je bestelling af, betaal met iDeal of op factuur, en de Wahoe-activiteiten worden binnen een paar dagen geleverd bij jou op school.

4. Download hier alvast de instructies van de activiteiten die je hebt besteld.

Leuk als je ons laat weten hoe Wahoe in de klas is bevallen!